maanantaina, lokakuuta 30

Mats Sundin är homoseksuell

Lauantaina Huuman paikan MTV3:n primetimessa otti Mikko Leppilammen ja Andre Wikströmin hostaama Nevada. Tekijöiden mukaan Nevada on "sekoitus legendaarisia Saturday Night Livea ja Monty Pythonia sekä lauantai-illan tv-viihdettä ja Las Vegasin viihdeshowta, jossa esiintyy Rat Pack". Ensimmäisen jakson perusteella kyseessä on kuitenkin sarja, jossa Mikko Leppilampi laulaa liian usein lahjoihinsa nähden ja Andre Wikström alisuoriutuu koomikkona.

Vaikkei sarja muuten mainintaa ansaitsisikaan, ensimmäisessä jaksossa oli yksi mieltä lämmittävä osio: tuotanto otti kantaa viimeisimpään kiekkoskandaaliin, jossa urheilutoimittaja Kaj Kunnas oli suorassa TV-lähetyksessä tapaillut suullaan Mats Sundinin nimen jälkeen sanan "homoseksuell" (kts. esim. Aftonbladet: Homo-attack på Sudden i Hockeykväll). Ohjelmassa nimittäin kutsuttiin lavalle mieskuoro, joka esitti sonaatin "Mats Sundin är homoseksuell". Tässä mainiossa laulussa otsakkeen lisäksi nostettiin esiin mm. tosiasia siitä, että "han är bög, han är jättebög" (B-osa).

Vaan eivätpä tainneet Nevadan tekijät arvata, että laulusta nousisi uusi skandaali, kuten Iltalehti tänään uutisoi. Ruotsalaiset ovat kuulemma suuttuneet Mats Sundinin pilkasta, sillä MTV3:n nettikeskustelussa lukuisat kommentoijat ovat määritelleet Nevadan laulun "typeräksi". Saku Tuominenkaan ei ole kommentoinut asiaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Hän kommentoi äänettömällä repliikillään, mitä mieltä suomalaisissa jääkiekkokatsomoissa ollaan Mats Sundinista." -IL

Hienoa, että äänettömällä yksisanaisella repliikillä voi saada lehtiin nk. kohun. En jääkiekkoyleisön oletettu "ruotsalaiset on homoseksualisteja" -asenne tuli kyllä täytenä uutisena.
Ohhoh, etten sanoisi!

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen kommentin toiseksi viimeisessä virkkeessä on "En" liikaa.
Pahoittelen.

Anonyymi kirjoitti...

Bög varmaankin eikä niinkään bök?

Vesa.T kirjoitti...

Korjattu. Tässä sen näkee, kun korvakuulolta kirjoittaa. Syytän yläastetta ja lukiota epäonnistuneesta kasvatuksesta.